Onderzoek naar gedrag bezoekers noordelijke musea

HET HOGELAND – Studenten van de Hanzehogeschool in Groningen doen onderzoek naar het gedrag van bezoekers van de noordelijke musea.

Het gaat om de zes musea langs de Groninger kust, de Menkemaborg in Uithuizen, landgoed Verhildersum in Leens, het Visserijmuseum in Zoutkamp, Museum Wierdenland in Ezinge, Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum en Kloostermuseum St. Bernardushof in Aduard. Zij werken samen onder de naam Waddenmusea.

Studenten van de Hanzehogeschool in Groningen voeren momenteel een onderzoek uit naar de bezoekers van deze Waddenmusea. Daarvoor is een enquête uitgezet waarin onderzocht wordt welke redenen bezoekers hebben om de Waddenmusea te bezoeken en wat zij van het bezoek vonden.

De enquête is te vinden op de Facebookpagina van de Menkemaborg. /Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.