Donderdag extra raad over aardgasperikelen

HET HOGELAND  – De gemeenteraad van Het Hogeland komt donderdagavond in een extra vergadering bijeen om zich over de recente aardgasperikelen te buigen.

Het plan om meer gas te winnen dan afgesproken en de gang van zaken rond de 10 duizend euro voor woningeigenaren zijn de twee onderwerpen waar de raad zich over zal uitspreken. De vergadering in het gemeentehuis in Uithuizen begint om 19.00 uur. Publiek is in verband met de corona-richtlijnen niet welkom. De bijeenkomst is te volgen via de website van de gemeente.

Gesprek met burgemeester Bolding

In het programma “Van 2 Tot 5 op Donderdag” bij Omroep Het Hogeland hebben Piet Tuinman en Eppe Scholtens rond 14.10 uur een (telefonisch) gesprek met burgemeester Henk Jan Bolding over het door de regering voorgenomen voorstel, om extra gas in onze provincie te gaan winnen. En ook gaan ze het uiteraard hebben over het subsidie debacle van afgelopen maandag.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !