Inwoners gezocht voor onderzoek naar fusie gemeente Het Hogeland

HET HOGELAND – Studenten van de Groninger universiteit zoeken inwoners van de gemeente Het Hogeland. Het onderzoek richt zich op hoe inwoners de fusie van de oude gemeenten hebben ervaren en of er veranderingen voor hen zijn opgetreden.

De studenten van de opleiding Human Geography and Planning  aan de Rijksuniversiteit Groningen zoeken inwoners van de voormalige gemeentes De Marne, Winsum, Bedum en Eemsmond die ook voor en tijdens de fusie geruime tijd woonachtig waren in een van deze gemeentes en die hun medewerking willen verlenen aan een interview. Tijdens het interview bespreken wij met u uw persoonlijke ervaring met de fusie en de veranderingen als gevolg van de fusie. Het interview zal niet langer dan 20 tot 30 minuten duren, laten zij weten.

Mocht u uw medewerking willen verlenen aan het onderzoek, stuur ons (Anouck of Thalina) dan een persoonlijk bericht of een e-mail. Ook indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. De onderzoekers Owen Mayer, Amy Shepherd, Thalina Siebert, Tijn Thijssen & Anouck Berghof zijn te bereiken via de mail:

a.m.w.berghof@student.rug.nl

t.siebert@student.rug.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !