Politie vraagt tips over mishandelingen in Uithuizermeeden

UITHUIZERMEEDEN – De politie zoekt informatie over twee incidenten die zich hebben voorgedaan tijdens de jaarwisseling in Uithuizermeeden.

Op het Johan van Veenplein vonden tijdens oud en nieuw meerdere incidenten plaats. Nabij de Coop-supermarkt werd op een gegeven moment een meisje onwel. Hiervoor werd een ambulance opgeroepen. Na aankomst werd van dit voertuig een ruit vernield.

In de directe omgeving zijn ook twee meisjes mishandeld. Volgens de politie gaat het om twee op zichzelf staande incidenten met verschillende verdachten die de politie nog niet heeft kunnen achterhalen. Daarom wordt nu de hulp van het publiek ingeroepen.

Wie informatie heeft over een of beide voorvallen, wordt verzocht contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !