Uiterlijk maandag bekend hoe ‘10.000 euro slachtoffers’ zich kunnen melden

HET HOGELAND – Uiterlijk komende maandag wordt bekend gemaakt hoe de slachtoffers van de 10 duizend euro regeling zich alsnog kunnen melden bij de gemeenten. “In alle rust geven we mensen de tijd hiervoor. Dit kan tot 1 maart,” aldus een woordvoerder van de gemeente Het Hogeland.

Dinsdag werd bekend gemaakt dat de gemeentebesturen van de aardgasgemeenten inwoners van wie de aanvraag van de 10 duizend euro regeling bij het SNN mislukt was, alsnog de gelegenheid krijgen zich te melden. Om misverstanden te voorkomen laat men weten dat vrij snel maar uiterlijk maandag aanstaande bekend wordt gemaakt hoe en wanneer de mensen die achter het net hebben gevist, zich alsnog kunnen melden.

Het gemeentebestuur wil voorkomen dat er zich weer wachtrijen vormen. Vandaar dat men broedt op hoe en wanneer men  zich kan melden en dat deze mogelijkheid tot 1 maart van kracht is./BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !