Wierden en Borgen neemt 16 woningen in Eenrum over van Woonzorg Nederland

EENRUM – Op 31 december 2021 heeft woningcorporatie Wierden en Borgen 16 huurwoningen in Eenrum overgenomen van Woonzorg Nederland. Op maandag 17 januari tekenden alle huurders een nieuw huurcontract. Voor de huurders van de woningen verandert er niets.

De woningen zijn gelegen aan het Ernstheemsterpad in Eenrum. Het zijn 16 woningen met een badkamer en slaapkamer beneden en een slaapkamer boven. Woonzorg Nederland wil vanuit hun missie graag alleen gelijkvloerse zorgwoningen en vond deze woningen daarom onvoldoende aansluiten bij de doelgroep.

“Door de overname heeft Wierden en Borgen in Eenrum een beter en gevarieerder woningaanbod voor verschillende doelgroepen gekregen. Het zijn levensloopbestendige woningen, die ook voor kleine huishoudens kunnen worden ingezet,“ zo laat Wierden en Borgen weten. De huurders kregen bij de ondertekening van het nieuwe contract een Gronings cadeaupakket. /Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !