Monstermiddagen in bibliotheken van Het Hogeland

HET HOGELAND – Het prentenboek van het jaar 2022 is: ‘Maar eerst ving ik een Monster’ van schrijver Tjibbe Veldkamp en illustrator Kees de Boer. In het kader van de Nationale Voorleesdagen is er in de bibliotheken op Het Hogeland daarom een leuk programma opgezet rondom dit geweldige prentenboek.

In de bibliotheken Uithuizen en Bedum komt Theatergroep Pie & Raatje een muzikale voorstelling geven waarin het prentenboek van het jaar centraal staat. Kindertheatergroep Pie & Raatje speelt al jaren muzikale voorstellingen in Groningen en omstreken. Ze laten kinderen op een ervaren en speelse manier kennismaken met de leukste kinderverhalen. En wat kunnen monsters dan leuk zijn! Helemaal niet eng.

Daarnaast kunnen kinderen in de bibliotheken Winsum en Leens feestelijke Monstermiddagen bezoeken.  Er is van alles te doen;  kinderen kunnen genieten van een interactieve voorleessessie, dansen en bewegen op het monsterlied en een eigen monster knutselen!

Deze activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Meld je snel aan, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Toegang is gratis, aanmelden verplicht.

Kijk voor meer info en aanmelden op: www.biblionetgroningen.nl/agenda

Monstermiddagen:

Bibliotheek Winsum:      woensdag  26 januari     14.30 – 15.30 uur.

Bibliotheek Leens:          woensdag 2 februari      14.30 – 15.30 uur.

Theatermiddagen:

Bibliotheek Uithuizen:   donderdag 3 februari     14.30 – 15.30 uur

Bibliotheek Bedum:        maandag 7 februari        15.15 – 16.15 uur

*Mochten de activiteiten niet door kunnen gaan wegens coronamaatregelen dan worden aangemelde deelnemers tijdig op de hoogte gebracht. De activiteiten worden dan verplaatst naar een ander moment.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !