Inschrijfronde Hogeland Beweegt nog gaande

HET HOGELAND – Inwoners van de gemeente Het Hogeland kunnen zich nog inschrijven voor Hogeland Beweegt, het online platform met sportaanbod van verenigingen en sportaanbieders in de gemeente.

Inwoners van alle leeftijden kunnen zich tot en met 16 februari op hogelandbeweegt.nl inschrijven voor trainingen en cursussen van 18 sportaanbieders in 30 verschillende takken van sport. Hogeland Beweegt is een initiatief van het Beweegteam Het Hogeland. In het team werken de gemeente en een aantal organisaties samen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is de kans om lid te worden van een vereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie en in bepaalde gevallen ook de sportattributen. Volwassenen kunnen een beroep doen op de Mee(r)doen-regelingen van gemeente.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !