PODIUM: Presentatie verkiezingsprogramma VVD

Met de verkiezingen van de  gemeenteraad op 16 maart in zicht bieden we de politieke partijen de vrijplaats Podium. Het is de plek om aandacht op zichzelf te richten. Er geldt één beperking: smaad en laster zijn niet toegestaan. De redactie van de website houdt zich het recht voor zo nodig stukken in te korten.

VVD presenteert het verkiezingsprogramma live op Facebook

Op dinsdag 15 februari presenteert VVD Het Hogeland haar verkiezingsprogramma in een livesessie op Facebook. Tijdens deze sessie, die om 20 uur begint, zal lijsttrekker Stefan Van Keijzerswaard een korte toelichting geven op het verkiezingsprogramma. Daarnaast is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mario Meijer zal als presentator de avond aan elkaar praten.

“In het afgelopen najaar hebben wij een bewonersonderzoek gehouden, wat als input heeft gediend voor ons programma.” vertelt Stefan van Keijzerswaard. “1.067 inwoners van Het Hogeland hebben de moeite genomen om het bewonersonderzoek in te vullen. Dit overtrof al onze verwachtingen. Al deze reacties dienden als input voor ons verkiezingsprogramma. Ik durf daarmee de stelling aan dat we daarmee het breedst gedragen verkiezingsprogramma hebben van Het Hogeland.”

Volgens Mario Meijer, naast presentator aanstaande dinsdag ook kandidaat-raadslid op plek 6, past een Facebook livesessie dan ook prima bij het doel wat de partij zichzelf stelt: zoveel mogelijk contact met de kiezer. “Wij hopen dat de livesessie voor kiezers een laagdrempelige manier is om vragen te stellen over het verkiezingsprogramma.” zegt Mario Meijer. “Kritische vragen worden daarbij niet geschuwd.”

De Facebook livesessie past in een brede aanpak van de Hogelandster VVD om veel contact te hebben met de inwoners,zegt de partij over zichzelf. Naast het bewonersonderzoek in oktober zijn de kandidaten voor de gemeenteraad en vrijwilligers al geruime tijd op pad in de diverse kernen om ook persoonlijk in gesprek te gaan met de inwoners. “Deze gesprekken gaan we komende weken verder intensiveren en net als in de afgelopen jaren zullen wij hier ook na de verkiezingen mee doorgaan. Deze werkwijze is te leuk en waardevol om ons werk in de raad goed te kunnen doen.” aldus Van Keijzerswaard.

De livesessie is volgen via https://www.facebook.com/hethogelandvvd vragen kunnen gesteld worden als reactie op de livesessie. Maar ook via fractie@vvdhethogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.