Storm Eunice slaat toe: Dodelijk ongeval N361 tussen Adorp en Sauwerd

ADORP/SAUWERD – Omstreeks 19.30 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de N361 tussen Adorp en Sauwerd. Een automobilist botste op een omgevallen boom, raakte bekneld en overleed later aan zijn verwondingen. 

De brandweer van o.a. Winsum en Groningen, de ambulancedienst en het MMT (Mobiel Medisch Team) kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Helaas mocht dit niet meer baten. De bestuurder (de enige inzittende van het voertuig) is als gevolg van de ernstige verwondingen overleden, meldt de Politie.

De N361 is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer, de provincie heeft een aantal bomen verwijderd die dreigden om te vallen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.