Hogeland Lokaal Centraal gaat bondgenootschap aan met BBB

HET HOGELAND – Hogeland Lokaal Centraal is een bondgenootschap aangegaan met de BoerBurgerBeweging (BBB), de partij van Caroline van der Plas.

De BBB zet zich in voor de leefbaarheid op het platteland en de agrarische sector. HLC onderschrijft de standpunten van BBB en die komen overeen met het verkiezingsprogramma van die partij, zo laat HLC weten.

“De wijze waarop BBB politiek bedrijft in het Haagse spreekt HLC enorm aan. Ook draagt Caroline van der Plas met haar partij bij aan een nieuwe stijl van besturen. Begrijpelijke taal, geen politiek gekonkel, daadkrachtig en slagvaardig,” aldus HLC.

De partij wijst erop dat BBB er in de landelijke peilingen uitstekend voor staat en ook flink aan populariteit wint op het platteland.

“HLC heeft door dit bondgenootschap aan te gaan een verbinding met Den Haag en is van mening dat er op deze wijze een sterkere vertegenwoordiging vanuit Het Hogeland zichtbaar is in Den Haag. De belangen voor onze inwoners kunnen op deze wijze nog sterker vertegenwoordigd  worden,” aldus het persbericht./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !