Notoarestoen in Eenrum zoekt vrijwilligers voor NLdoet

EENRUM – Vrijwilliger worden bij de Notoarestoen in Eenrum. Dat kan op zaterdag 12 maart voor één ochtend tijdens NLdoet.

Samen wordt de tuin aangepakt. Er zijn schelpen besteld en deze moeten worden verdeeld over het nieuwe pad langs de Mammoetboom bij de vijver. Met pallets en palen moeten er vakken gemaakt worden om compost in op te slaan. De deuren van het tuinhuis hebben een verfbeurt nodig. Niet te vergeten zijn er lichte schoonmaakwerkzaamheden in en om het tuinhuis en bij de informatieborden. Bij de koffie is er huisgemaakte taart van Yvonne Hoeksema uit Eenrum.

Je kunt je op zaterdag 12 maart om 8.30 uur melden bij het tuinhuis van het Arboretum aan het Ernstheemsterpad in Eenrum. Gereedschap en tuinhandschoenen zijn aanwezig. Makkelijke kleding en stevig schoeisel is wel een aanrader. Mondkapjes en hygiënische handgel zijn aanwezig. Opgave mag ook per mail: info@arboretumeenrum.nl of telefoon: 0595-492058.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !