Verkiezingsdebat gemeente Het Hogeland

HET HOGELAND – Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een belangrijk moment waarop inwoners het toekomstige lokale beleid kunnen beïnvloeden. De meeste verkiezingsprogramma’s zijn inmiddels vastgesteld of worden in de komende weken gepresenteerd. Dit is hét moment om de boodschap van de verschillende partijen verder onder de aandacht te brengen bij de inwoners van de tweeënvijftig dorpen van de gemeente Het Hogeland.

Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen organiseren daarom in samenwerking met Omroep Het Hogeland een verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats op maandagavond 7 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur in zalencentrum de Hoogte in Winsum, Kerkpad 8, 9951 EP Winsum. De gespreksleider van dit politieke debat is Femke Wolthuis. Uiteraard volgen wij de dan geldende coronarichtlijnen van het RIVM.

Geïnteresseerden zijn welkom in de zaal of kunnen het debat via een livestream op Omroep Het Hogeland volgen.

ZIGGO kanaal 44

KPN kanaal 1479

omroephethogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.