Politiek Café en Verkiezingsavond in Het Hogeland

HET HOGELAND – Welke partijen doen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen? Waar staan ze voor? En wie krijgt uw vertrouwen? Om inwoners te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, organiseert gemeente Het Hogeland een Politiek Café op vrijdag 11 maart.

Deze avond gaan alle acht partijen deelnemen aan een debat. Gespreksleider Gijs Nillessen zal alle lijsttrekkers het hemd van het lijf vragen. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur in Dorpshuis Ubbegaheem in Sauwerd. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Alle acht partijen nodigen de inwoners van Het Hogeland van harte uit om woendag 16 maart de verkiezingsavond bij te wonen. Tijdens deze avond presenteert burgemeester Henk Jan Bolding de voorlopige uitslag en praat Marcel Nieuwenweg, van RTV Noord, de avond op een leuke manier aan elkaar. De eerste uitslagen worden kort na 22.00 uur verwacht. De einduitslag komt later op de avond. Iedereen is van harte welkom vanaf 22.00 uur in Het Hogeland College in Uithuizen.

Aanmelden voor beide avonden is noodzakelijk en kan via griffie@hethogeland.nl (vol = vol). De verkiezingsavond is ook te volgen via een livestream op raadhethogeland.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.