Weer nieuwe kinderkleding bij Maxima

HET HOGELAND – Bij Kledingbank Maxima hangt weer volop nieuwe kinderkleding in de winkel. Dankzij veel sponsors hebben de zeven gezamenlijke kledingbanken Maxima € 50.000,- ontvangen om nieuwe kinderkleding in te kunnen kopen. Van winkels en landelijke bedrijven kwam er veel kleding voor volwassenen. Als de collectie in de ANWB-winkels wordt gewisseld, ontvangen de kledingbanken Maxima de kleding die niet meer terugkomt in de winkel. Dit jaar al meer dan 4000 stuks kleding!

Er is sollicitatiekleding bij Dress for Success, er zijn meer dan 30 nieuwe bruidsjurken bij Maxima Bruidsmode, er zijn babyboxen voor meisjes en jongens en bh’s en badmode voor vrouwen met een borstprothese.

Mensen met een uitkering en mensen met een laag inkomen wonend in de gemeente Het Hogeland (tot 120% van de bijstandsuitkering) kunnen bij Maxima gratis komen winkelen.

De kledingbanken helpen natuurlijk ook de Oekraïense vluchtelingen die naar Groningen komen. Deze worden direct ingeschreven.

Men kan van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur de winkel bezoeken bij Maxima Het Hogeland, De Werf 5 te Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.