Traversus wint Graspoll Talent Battle 2022

BAFLO – Traversus heeft zaterdagavond de Graspoll Talent Battle gewonnen. De progressieve rockband uit Emmen won naast een beker een optreden op GrasPop Festival Baflo 2022, dat op 21 mei weer wordt gehouden op de ijsbaan in Rasquert.

De Emmenaren gingen de strijd aan gaan met Calidus (pop/rock) BreakpointNine (heavy rock), Corijn (folk/pop), Quiet As Always (grunge/alternatieve rock) en MAESTRO (medolische rock). De optredens waren verdeeld over de jeugdsozen Eagle en De Kelder. De bands werden door een vakjury beoordeeld en net als voorgaande jaren was het weer ongemeen spannend. Na goed overleg werd uiteindelijk Traversus tot winnaar uitgeroepen en zal de Emmense band naast grote namen als o.a. Laurence Jones, Ralph de Jongh, Miss Montreal en Rondé op de planken staan tijdens de 30ste editie van GrasPop Festival Baflo.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.