Prins Bernard Cultuurfonds steunt Hogelandse projecten

HET HOGELAND – Het Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen heeft in het afgelopen kwartaal bijgedragen aan bijzondere cultuurprojecten in de gemeente Het Hogeland.

Er is 2.000 euro toegekend aan de theaterproductie Last Post van Stichting Podium in Winsum. Voor het project Dansende Dekens heeft Stichting Laway Arts uit Kantens 2.000 euro ontvangen. Dat bedrag ging ook naar de Culturele Commissie Adorp, Sauwerd en Wetsinge voor de organisatie van jubileumactiviteiten in het kader van het 30-jarig bestaan. Muziekgezelschap Apollo houdt komende zomer een Zomeracademie in de Kunstkerk in Warffum. Het cultuurfonds steunt dit met 4.000 euro. De in Bedum gevestigde Provinciale Brassband Groningen (foto) krijgt 4.500 euro.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.