Per boot van Het Hogeland naar de Noorse Rivièra

EEMSHAVEN – Vrijdagmiddag is MS Romantika van Holland Norway Lines in de Eemshaven aangekomen. Hier wordt het schip gereedgemaakt voor de eerste afvaart op donderdag 7 april, als de nieuwe veerdienst tussen de Eemshaven en Kristiansand in gebruik wordt genomen.

Met ruim 700 hotelkamers en een verscheidenheid aan cruisefaciliteiten is MS Romantika de grootste en meest moderne passagiersschip dat vanuit Nederland een veerdienst onderhoudt. Er zal drie keer per week vanuit de Eemshaven naar Kristiansand in Noorwegen worden gevaren,

Zo’n 80.000 passagiers hebben al geboekt sinds de aankondiging van de nieuwe vaarverbinding eind 2021.

De terminal van HNL 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.