Feestelijke opening Speelgoedbank SAM op 14 april

HET HOGELAND – Op donderdag 14 april wordt Speelgoedbank SAM om 16.00 uur feestelijk geopend door Wethouder Mariette de Visser. De speelgoedbank is al vanaf november vorig jaar geopend voor ouders en kinderen van minimagezinnen in onze gemeente Het Hogeland. Door corona is de feestelijke opening pas nu mogelijk. Daarbij willen we uiteraard graag zoveel mogelijk bekendheid geven aan het bestaan van de speelgoedbank.

De BSO’s in de gemeente zijn gevraagd een kleurplaat te verspreiden onder leerlingen van de scholen om deze feestelijke opening samen  te vieren. De ingeleverde kleurplaten worden door een jury beoordeeld. SAM verbindt hier uiteraard leuke prijsjes aan en een uitnodiging voor de ‘winnaars’ van de kleurwedstrijd om bij de opening aanwezig te zijn. Op de kleurplaat staat de informatie over het inleveren daarvan te lezen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.