Zaterdag 16 april Streekmarkt Verhildersum

LEENS – Op zaterdag 16 april staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt wordt gehouden op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u weer terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Op streekmarkt kunt u ook terecht voor mooie handgemaakte cadeautjes (voor uzelf).

In Ons Schathoes wordt van 10.30 tot 17.00 allerlei heerlijks geserveerd.

Als u er toch bent, bezoek dan ook de expositie Kleren, kleertjes en poppengoed in de museumboerderij.

Zelf kraamhouder worden op de Streekmarkt?

Dat kan! Kijk op de website voor meer informatie. Of kom langs op de markt en bespreek de mogelijkheden met de marktmeester.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.