Wilhelmina Bedum organiseert weer rommelmarkt op 21 mei

BEDUM – Muziekvereniging Wilhelmina Bedum organiseert zaterdag 21 mei weer haar jaarlijkse rommelmarkt in het verenigingsgebouw Wilhelminahuis.

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de markt weer gehouden kan worden. Corona gooide de afgelopen tijd roet in het eten. Daardoor waren de afgelopen jaren voor Wilhelmina niet alleen muzikaal, maar ook financieel moeilijk. ,”Voor ons is de rommelmarkt een belangrijke bron van inkomsten. Met de opbrengst kunnen wij investeren in instrumenten en in het onderhoud van ons verenigingsgebouw. We zijn dan ook blij dat het weer mag,” aldus de Bedumer muziekvereniging.

Voor de markt is Wilhelmina op zoek naar bruikbare spullen die over zijn. Hiervoor organiseert de vereniging acht inbrengzaterdagen. Tot en met 14 mei kan men iedere zaterdag (behalve op 9 april) tussen 10.00 en 14.00 uur spullen afleveren in het Wilhelminahuis aan de Sportlaan 24. Er zijn vrijwilligers aanwezig die alles in ontvangst nemen en sorteren.

De muziekvereniging heeft géén belangstelling voor oude computers, televisies, bankstellen, zonnehemels, kleding, matrassen en dekens. Voor vragen over de inbreng: Hennie Diepstra via telefoonnummer 06-50957172.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.