Paaseieren zoeken bij Verhildersum

LEENS – Paasmaandag 18 april verstopt de Paashaas heel veel chocolade eitjes en enkele gekleurde grote eieren in de tuinen en singels van Verhildersum. Kinderen tot en met 12 jaar zijn tussen 11.00 en 12.00 uur welkom om te komen zoeken naar de paaseieren.

In de binnentuin gaan de jongste kinderen zoeken en in de singels kunnen de kinderen van 8-12 jaar hun geluk beproeven.

Veel leuke paasprijzen

Het is een mooie traditie dat wie een groot gouden of zilveren ei vindt een prijs krijgt. Nu we eindelijk na twee jaar Corona weer eieren kunnen zoeken, is het tijd voor een extra feestelijke aanpak: er zijn dit jaar veel meer prijzen te winnen!

De Paashaas verstopt dit jaar fel gekleurde grote kunststof eieren met daarin een briefje met een nummer. Om 12 uur reikt de Paashaas de prijzen uit.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.