Herhaalprik corona voor 60-plussers zonder afspraak

HET HOGELAND – Mensen van 60 jaar en ouder (en mensen die dit jaar 60 worden) kunnen bij GGD Groningen een herhaalprik tegen corona krijgen zonder afspraak.

De herhaalprik is zonder afspraak te verkrijgen op alle vaccinatielocaties in de provincie. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om vooraf op de website van GGD Groningen de openingstijden te bekijken.

De herhaalprik is een vaccinatie met een mRNA-vaccin. De laatste coronaprik of een doorgemaakte besmetting met corona moet minimaal 3 maanden geleden zijn. Toch liever een afspraak? Een afspraak maken blijft mogelijk. Dit gaat eenvoudig via coronavaccinatie-afspraak.nl. Of bel het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer om de herhaalprik in te plannen. Het telefoonnummer 0800-7070 is iedere dag bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur. Op feestdagen is dit nummer bereikbaar tot 17:00 uur. Vragen of twijfels? Vragen of twijfels over de herhaalprik kunt u bespreken met uw medisch specialist of een onafhankelijke zorgprofessional. Kijk daarvoor op vragenovercorona.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.