Knallende SPRING Eenrum 2022

EENRUM – Thomas Benes, voorzitter van SPRING, kan terugzien op een zeer geslaagde editie van het 2-daagse feest dat dit paasweekend werd gehouden. Na twee jaar ‘corona-rust’ ging het dak er weer af in de feestent aan de Aagstweg in Eenrum.

Op zaterdag was de kindermiddag weer een schot in de roos. Zo’n 100 basisscholieren vermaakten zich tijdens de disco-springfeest in de aangeklede feesttent, met daarbij een demonstratie van Dancing Kloosterburen. Ook de balonnenman was present.

’s Avonds tijdens de ‘Ainrommer Oavend’ was het drukker dan ooit tevoren. Ruim 500 ‘Ainrommers’ wisten de feesttent te vinden en het werd een gezellig avondje ‘zingen, schoevel’n, bloazen en daansen’ met Evert Baptist, De Pintermannen, De Putkapel en Moonshark (met de voor Eenrumers bekenden Franz van der Zee en Pieter Havinga).

Moonshark

Op TicketSwap was de vraag naar kaarten groot; zondagmiddag rond 13.00 uur zochten nog een kleine 150 liefhebbers naar een kaartje voor SPRING. Maar die konden ernaar fluiten, aangezien alle kaarten voor Eerste Paasdag enkele weken geleden al waren verkocht. Niet zo raar met een prachtige line-up. Zo betraden Jannes, Ancora, Immer Hansi en Mooi Wark het podium, terwijl Melrose het feest compleet maakte.

Jannes, Ancora, Melrose en Immer Hansi

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !