Openingsweekend Het Huiskamercafé te Warffum

WARFFUM – Komend weekend opent Het Huiskamercafé te Warffum voor het eerst sinds lange tijd zijn deuren. Met een nieuw bestuur, een vernieuwd concept en een nieuwe naam: De Huiskamer van Warffum! Graag willen we deze unieke plek namelijk een wat dagelijksere, huiselijker bestemming te geven, onder het motto: deur is los!

In het weekend van 29 april–1 mei houdt De Huiskamer open huis met een aantal bijzondere activiteiten. Op vrijdagavond 29 april organiseren we een vrijwilligersavond/laatste-vrijdag-van-de-maand-club waar we ook uitdrukkelijk mensen van buitenaf voor uitnodigen. Iedereen is welkom!

Op zaterdag 30 april is er vanaf 14:00-16:00 een platen- en boekenruilmiddag (met enkele zeer bijzondere collecties!) en van 16:00-18:00 is er de Grote Warffumse Popquiz van bestuurslid en Vangrail-drummer Sander de Groot. Met leuke prijzen, veel muziekfragmenten en hilarische vragen.

Op zondag 1 mei van 15:00-17:00 houden we een Open Podium en is er een daverend programma rond de unieke dichter, performer en standupper Joz Knoop die voor het eerst op het Hogeland te horen en te zien zal zijn. Neem je ukelele en je gedichten mee en kom optreden in De Huiskamer van Warffum!

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.