Naar de Bollen 2022 op zaterdag 30 april

HET HOGELAND – De weersvoorspellingen zijn geweldig voor aanstaande zaterdag: zonnig en niet te warm. Prachtig weer om de mooiste bollenvelden van Het Hogeland te bezoeken. Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland, organiseert ook dit jaar het ééndaagse evenement ‘Naar de Bollen’. Er zijn prachtige tochten uitgezet langs de bollenvelden van het Hogeland. Al wandelend, op de fiets met de auto of de motor kunt u genieten van Het Hogeland en haar prachtige bollenvelden die in bloei staan.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 april en er wordt gestart bij Kruize Bloembollen aan de Hoofdstraat 264 in Uithuizermeeden. Tickets te koop via www.NAARDEBOLLEN.nl of zaterdagochtend bij de start.

Wandel- Fiets- en Auto/Motor- tochten

Er zijn wandelroutes in de afstanden 10km, 20km, 30km en 40 km. De prachtige recreatieve fietsroute langs de bollenvelden is 35 km lang. De tocht die voor auto’s en motoren is uitgezet is 65km lang en voor iedere rijder geschikt.

Alle routes worden zowel op een kaart als met een routebeschrijving aangeboden. De wandelroutes zijn voorzien van pijlen. Voor auto/motorrijders is er ook een digitale optie van de route.

Aanmelden via de website

Alle informatie over de routes en de starttijden zijn te vinden op de website www.NAARDEBOLLEN.nl. Ook kunt u zich via deze website aanmelden voor de tocht van uw keuze (fiets-, wandel of auto/motortocht) en zo een plaats reserveren. Maar ook kunt u op zaterdagochtend bij de start uw route kopen.

Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland

NAAR DE BOLLEN 2022 wordt georganiseerd door Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland en de opbrengst gaat naar het goede jaardoel. Voor 2022 is dat Omroep het Hogeland. We hopen dat zij met onze steun apparatuur kunnen aanschaffen wat het terug beluisteren van uitzendingen voor iedereen mogelijk maakt.

Foto: Prachtige bloeiende bollenvelden langs de wandel-, fiets, motor- en of autotochten op Het Hogeland

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.