Jacob Kamst eerste erelid ondernemersvereniging

WINSUM – Jacob Kamst is het eerste erelid van de Ondernemersvereniging Winsum. Tijdens de jaarvergadering van de OVW, in restaurant De Jongens uit de Buurt, kreeg hij de erespeld uitgereikt.  

“We hebben het erelidmaatschap ingesteld, en dan zullen we dat ook uitreiken,” zei voorzitter Henk Sok. Sok roemde de verdiensten van Kamst: jarenlang voorzitter van de OVW, een eigen mening over de dingen die hij niet onder stoelen of banken stak, ongelooflijk fanatiek en gedreven in de zaken die hij aanpakt. Eerste voorzitter van het ondernemersplatform voor de gemeente Het Hogeland. “En hij is nog steeds actief voor de belangen van ondernemend Winsum,” aldus Sok.

Jacob Kamst vestigde in 1994 de drogisterij aan het dorpsplein in Winsum. “Hoe bestaat het dat het hier zo ouderwets is, vroeg ik me af,” zegt Kamst nu, terugblikkend op de gestaag groeiende en bloeiende activiteiten van de ondernemersvereniging. In 2017 sloot de drogisterij.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.