Frissa: fris feest voor jongeren in gemeente Het Hogeland

HET HOGELAND – In de gemeente Het Hogeland organiseert Mensenwerk Hogeland samen met Graspop, VNN, GGD en Huis voor de Sport op woensdag 18 mei hét feest voor jongeren tussen 13 – 17 jaar georganiseerd: Frissa. Uiteraard zonder alcohol maar met klinkende namen als Sjaak, Chris de Luxe, TikTok Tammo, Pascale Kuiper (TVOH) en Léaux & Adyara. Het dak gaat eraf!

Frissa is een feest met zero% alcohol met 100% plezier. Want ook door NIX te drinken kun je een vet feest hebben! Frissa vindt plaats op het Graspop-terrein Baflo.

Waar:                  Woensdag 18 mei
Tijd:                    18:00 – 22:00
Locatie:              Graspop-terrein
Adres:                Mathenesserweg 4, Rasquert

Informatie en tickets bestellen
Tickets voor het Frissa feest kunnen online op de website van Mensenwerk Hogeland worden besteld. Op donderdag 12 mei tussen 15.00-16.30 uur bij De Meenschaar in Bedum of op vrijdag 13 mei tussen 15.00 – 16.30 bij Jongerencentrum Express in Uithuizen kan fysiek kaarten worden gekocht. Alle informatie staat op de website: https://www.mensenwerkhogeland.nl/frissa/

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.