TIP Winsum zoekt vrijwilligers

WINSUM – Het Toeristen Informatie Punt (TIP) in Winsum viert deze week haar 1-jarig bestaan. Het bestond natuurlijk al wel langer, maar sinds 21 mei 2021 is het van folderrek geëvolueerd naar een heus informatie- en souvenirwinkeltje.

Kina Werkman van KIEN events:”We zijn er trots op dat we dit gezamenlijk (Promotie Waddenland – KIEN events – bibliotheek Winsum en alle vrijwilligers) voor elkaar hebben gekregen. Het toerisme blijft gestaag stijgen. Al deze nieuwe bezoekers willen we graag wegwijs maken in onze prachtige provincie. Wij kunnen dit echter niet alleen en zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers.”

“We zoeken mensen die het leuk vinden om onze gasten, maar ook (nieuwe) dorpsgenoten enz. wegwijs te maken in het dorp en haar omgeving. Af en toe een leuk souvenir of streekprodukt te verkopen hoort daar ook bij. Ervaring is niet vereist, je hebt het gauw genoeg onder de knie.”

Het Toeristen Informatie Punt is van di t/m za van 10.00 tot 17.00 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 15.00 uur. De dagen zijn opgedeeld in diensten van 3.5 uur en op zondag in diensten van 2 uur.

Is het iets voor jou? 

Meld je dan nu aan middels een mail (info@kienevents.nl), telefoon/app (06 40013082) of kom spontaan even aan.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.