Aanleg kunstgrasveld SV Bedum ligt op schema

BEDUM – Eind juni moet het nieuwe kunstgrasveld voor SV Bedum klaar zijn. Donderdag heeft inmiddels voormalig wethouder Theo de Vries het stokje ‘SV Bedum’ overgedragen aan de nieuwe wethouder Stefan van Keijzerswaard (VVD). Beiden brachten een bezoek aan het in aanleg zijnde kunstgrasveld.

Bestuurslid Martin Broekmans leidde de voormalig en nieuwe wethouder rond. De aanleg van het veld ligt goed op schema, mede dankzij het goede weer van de afgelopen weken. Martin Broekmans: “Het gaat allemaal van een leien dakje. Wij kunnen straks het nieuwe seizoen aftrappen op een prachtig nieuw kunstgrasveld.” Het bestuur van SV Bedum bedankte Theo de Vries met een bos bloemen en hartelijke woorden voor zijn inzet in de afgelopen periode. De nieuwe wethouder Stefan van Keijzerswaard werd met een bos bloemen verwelkomd.

Foto: Nieuwbakken wethouder Stefan van Keijzerswaard (l) luistert aandachtig naar Martin Broekmans.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.