Bedumer kerken slaan handen ineen voor de voedselbank

BEDUM – De vier kerken in Bedum – de RK Parochie, de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de PKN-kerk (Maranathakerk), gaan op de zondag vóór Pinksteren namens de voedselbank boodschappenlijstjes en boodschappentasjes uitreiken bij het verlaten van de kerk.

Op het boodschappenlijstje staan producten vermeld waaraan grote behoefte is. Op de zondag ná  Pinksteren worden de boodschappentasjes, met daarin de gemaakte keuze en gekochte levensmiddelen van het boodschappenlijstje, weer in de eigen kerk ingeleverd.

Mocht u echter geen lid zijn van één van deze kerken dan kunt u Voedselbank het Hogeland ook steunen door een bedrag over te maken op rekening van NL44.RABO.0.102.55.3289 t.n.v. Stichting Voedselbank Het Hogeland te Winsum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.