Gemeenteraad weer compleet

HET HOGELAND – Even een plechtig moment in de gemeenteraad. De installatie van vijf nieuwe raadsleden. Het gaat om Rolf Bouwman en Jeanet Kuipers (GemeenteBelangen Het Hogeland), Gerard Ten Brink (VVD), Han Hefting (PvdA) en Gabe Penninga (GroenLinks).

Deze benoeming was nodig om de vijf vacatures op te vullen van de raadsleden die vorige vergadering tot wethouder zijn benoemd:  Karen Hansems, Stefan van Keijzerswaard, Arjen Nolles, Eltjo Dijkhuis en Mariëtte de Visser.

Nadat de geloofsbrieven waren onderzocht legden de nieuwbakken gemeenteraadsleden hun belofte of eed af waarin zij verklaarden zich getrouw aan de wettelijke bepalingen en mores van het politieke ambt van raadslid te gedragen.

Foto: v.l.n.r. Rolf Bouwman, Gabe Penninga, Jeanet Kuipers, Han Hefting en Gerard ten Brink

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.