Orpheus huldigt jubilarissen tijdens kasconcert

EENRUM – Vrijdagavond werden liefst 5 leden van Orpheus gehuldigd voor hun jarenlange lid zijn van de muziekvereniging. Dit gebeurde tijdens het voorjaarsconcert dat werd gehouden in een kas bij de familie Baars aan de Handerweg in het Marnedorp. 

De avond – gepresenteerd door Mireille Ettema – had als thema: filmuziek. De muzikanten onder leding van dirigent Hendrik Marinus – hij kwam speciaal voor dit concert uit Den Haag over – speelden o.a. Floris, The Phantom of the Opera, Pirates of the Caribbean en Skyfall. Er werd afgesloten met Brilliant Beatles, een medley van Beatles songs. Tussendoor werden Gerard Staal, Harry Baars, René Barsema, Gayo Miedema en Anneke Poelma in het zonnetje gezet voor hun jarenlange musiceren bij de fanfare. Ze doen dit respectievelijk 50, 50, 40, 40 en 25 jaar.

Het publiek genoot van het optreden in de leuk aangeklede kas, waar de akoestiek ook nog eens verbazingwekkend goed is. Het was dan ook niet raar dat iedereen tevreden huiswaarts keerde./AT

Uitgelichte foto: vlnr René Barsema, Anneke Poelma, Harry Baars, Gayo Miedema en Gerard Staal

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.