Allerlei functies voor de gemeentebestuurders

HET HOGELAND – Een nieuwe gemeenteraad betekent dat er ook weer allerlei functies zijn die bekleed moeten worden.

Als lid van het algemeen bestuur Havenschap Groningen Seaports zijn Bernd de Jong (CU) en Janny Klei (PvdA) benoemd en als plaatsvervangend lid AB Havenschap Groningen Seaports is Henk Koopmans CDA) aangesteld. Eltjo Dijkhuis (GB) en Arjen Nolles (GL) en plaatsvervangend Stefan van Keijzerswaard (VVD) treden als wethouders toe tot het Seaports-algemeen bestuur. Eltjo Dijkhuis gaat ook in het dagelijks bestuur van Seaports.

Gabe Penninga (GL) vertegenwoordigt de gemeente bij de  Vereniging Waddenzeegemeenten, met Jarko ter Veen (LS) als plaatsvervanger. Jaap Heres (PvdA) gaat in het algemeen bestuur van de Eems Dollard Regio. Burgemeester Henk Jan Bolding wordt eveneens algemeen bestuurder van dit regio-orgaan. Wethouder Mariette de Visser (PvdA) met als plaatsvervanger Karen Hansems (GB) gaan in het algemeen bestuur van de  Volkskredietbank Noord Oost Groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.