Campina Boerderijdagen in Bedum

BEDUM – Aanstaande vrijdag 27 mei zijn het de Campina Boerderijdagen. Ook de familie Roseboom, aan Ter Laan 24 in Bedum, opent dan haar staldeuren voor het publiek.

Deze dag is er van alles te doen, te zien en te proeven. Op het erf van de boerderij zijn verschillende activiteiten georganiseerd. Voor de kinderen zijn er verschillende spelletjes, zoals melkpakvissen, levensgroot memory en er is een uitdagend parcours. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een boerenphotobooth. “Uiteraard kun je ook van alles leren over het boerenleven.

Ontmoet bijvoorbeeld de boer tijdens en rondleiding en stel al je vragen over de koeien en het boerenleven. Aan het eind van de dag kunnen de kinderen een koe-medaille en boerderijbewijs ophalen,” zo laat de familie Toseboom weten: “Naast de spelletjes kun je bij de zuivelbar verschillende Campina producten proeven. Voor eten en drinken is gezorgd. Tegen betaling kun je genieten van bijvoorbeeld een broodje hamburger en poffertjes. Een gezellig dagje uit voor de hele familie.”

De boerderij is geopend op 27 mei 2022 van 10.00 tot 16.00 uur, de toegang is gratis.

Overige Campina Boerderijdagen in gemeente Het Hogeland

Zuivelboerderij De Driesprong, Noordwolderweg 6, 9784 PA Noordwolde

Melkveebedrijf Elzinga, Warffumerweg 18, 9959 TG Onderdendam

 

Uitgelichte foto: Campina Boerderijdag 2019 bij Fam. Elzinga in Onderdendam

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.