Geslaagd schaapscheerdersfeest op Hertenkamp de Borgstee 

WINSUM – Zaterdag werd door Cosis op Hertenkamp de Borgstee in Winsum het jaarlijkse schaapscheerdersfeest georganiseerd en dit was wederom een groot succes.

Naast het op traditionele wijze scheren van een aantal schapen, was er van alles te doen. Van ambachten tot leuke kraampjes met unieke handgemaakte producten en streekproducten, een loterij met prachtige prijzen en leuke activiteiten voor kinderen, zoals schminken, knutselen en een springkussen. Uiteraard werd er ook genoten van lekker eten, zoals broodjes knakworst, pannenkoeken en suikerspin.

Ook werd het nieuwe speeltoestel feestelijk geopend door Simon Vellinga, bestuursvoorzitter Hertenkamp de Borgstee, en Femke Tamsma van Cosis. Dit speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de drie voorgaande schaapscheerdersfeesten.

“Wat fijn dat we dit weer konden organiseren na twee jaar. Het was heerlijk druk, mooi weer en de sfeer was fantastisch. De standhouders waren zeer tevreden en komen volgend jaar graag weer terug, de bezoekers waren enthousiast en de schapen blij om weer verlost te worden van hun ‘jasjes’. Dit hadden we niet kunnen doen zonder de hulp van alle vrijwilligers,  cliënten en medewerkers van Cosis. Echt geweldig, heel graag weer tot volgend jaar”, aldus de organisatie.

De prachtige prijzen voor de loterij tijdens het schaapscheerdersfeest werden beschikbaar gesteld door diverse ondernemers in Winsum e.o.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !