Bestuurster kleine, donkere Citroën of Peugeot gezocht

ADORP – Woensdag 18 mei om 16:00 uur is een 11-jarige jongen in Adorp aangereden bij de oversteek met verkeerslichten, nadat een bestuurster van een kleine donkerblauwe/zwarte auto door het rode verkeerslicht reed. Ze kwam vanuit de Torenweg en trok op toen ze de Provinciale weg opreed, waarbij het rode verkeerslicht genegeerd werd.

Gelukkig kwam de jongen er met wat blauwe plekken, schrammen en een kapotte step vanaf. De automobiliste, een vrouw van ongeveer tussen de 50 en 70 jaar met halflang grijs haar en een bloemetjesjurk, is na de aanrijding uitgestapt, heeft sorry gezegd en de jongen een knuffel gegeven. Daarna is weer in de auto gestapt en doorgereden.

Graag zouden de ouders van de jongen in contact komen met de bestuurster om het met elkaar goed af te handelen, zodat de jongen de aanrijding op een goede manier achter zich kan laten.

Herkent u deze situatie en wilt u in contact komen met de ouders, dan kan er contact worden opgenomen met redactie@omroephethogeland.nl. Discretie gegarandeerd.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.