Sponsorloop voor humanitaire opvang van vluchtelingen

BAFLO – Van zaterdag 18 op zondag 19 juni is de ‘De Nacht van de Vluchteling’. Een landelijke actie die aandacht vraagt voor een humanitaire opvang van de vele vluchtelingen die er zijn. Ook in Nederland. 

In deze ‘Nacht van de Vluchteling’ gaat Kees Vissers – bekend van Repair Café Hogeland – met een groepje mensen vanuit Baflo op en neer naar Zoutkamp – goed voor 40 kilometer – lopen om geld in te zamelen Vluchtelingenwerk Nederland.

Inmiddels hebben al bijna 30 donateurs tezamen zo’n 650 euro gedoneerd.

Ook jij kunt de actie steunen door een (klein) bedrag te doneren via de actielink. Je doneert dan rechtstreeks aan Vluchtelingenwerk Nederland.

 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.