De eerste editie van het Lieve Liefhebbers Festival

WINSUM – Aanstaande zondag 12 juni zal de eerste editie van het Lieve Liefhebbers Festival plaatsvinden in en rondom de Obergumer kerk in Winsum. Samen met lokale ondernemers, Groningse makers en eigenwijze ontwerpers wordt het familiefestival gevuld met een warenmarkt, foodtrucks, muziek, kinderyoga, theater, poëzie en nog veel meer. Voor iedereen is er iets te doen.

Iris Oostindiën en Dana Ebbekink zijn liefhebbers van lekker eten, ambacht en lokale producten. Beiden zijn moeder van jonge kinderen en willen zich laten inspireren door verrassende ontmoetingen. Samen hebben ze de handen ineen geslagen dit familiefestival te organiseren. Het dorp Winsum biedt al veel leuke evenementen, maar een plek waar je met je gezin lekker kan genieten van een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud ontbrak nog. Dus dachten de buurvrouwen: laten we de mouwen opstropen en 12 juni iedereen uitnodigen om met medeliefhebbers te genieten van een inspirerende dag.

Datum: 12 juni 2022, 11:00-21:00 uur

Locatie: Obergumer kerk, Kerkpad 4 Winsum

Entree: € 5,- (kinderen tot 12 jaar gratis)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.