Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland schenkt cheque aan omroep

WINSUM – Omroep Het Hogeland ontving dinsdagmiddag een cheque t.w.v. € 7.750,- van Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland. Dit gebeurde in de middaguitzending ‘Van 2 Tot 5’ van Jolanda Duisterhof en Dre Kruizenga.

Omroepvrijwilligers Dick Stoppels en Douwe Jelle Titsing maakten het bedrag bekend, nadat ze de cheque van Rotary-voorzitter Carin van de Wal hadden ontvangen. Het bedrag is bijeengehaald met het ééndaagse evenement ‘Naar de Bollen’, een wandel-, fiets- en autotocht langs de bollenvelden in het oostenlijk deel van de gemeente Het Hogeland. De opbrengst is de optelsom van o.a. het inschrijfgeld van de deelnemers, de catering en verkoop van bollenmanden van de tocht die op 30 april j.l. vanuit Uithuizermeeden werd georganiseerd.

Met het geld hoopt Omroep Het Hogeland zich verder te kunnen ontwikkelen, om zo de inwoners van de gemeente beter te kunnen voorzien van regionale nieuws, radio en tv.

Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland denkt dat de samenwerking met de omroep voor beide partijen een positieve uitwerking kan hebben en meer naamsbekendheid zal opleveren.

Foto: Dick Stoppels en Douwe Jelle Titsing onthullen het bedrag

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.