Zwemvierdaagse Leens volgende week

LEENS – In de week van 13 tot en met 17 juni wordt de jaarlijkse zwemvierdaagse georganiseerd in zwembad De Marne te Leens.

Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan in die week dagelijks 10, 20 of 40 banen komen zwemmen om hun felbegeerde medaille te verdienen. Ook voor de kinderen zonder zwemdiploma wordt weer de ploeterdriedaagse gehouden. Zij kunnen vanaf woensdag 15 juni een leuk parcours met opdrachten verwachten en dagelijks een leuke sticker uitzoeken voor op hun deelnemerskaart. Voor hen ligt dan ook op vrijdag een mooie medaille klaar.

Naast het zwemmen worden nog een aantal activiteiten georganiseerd, waaronder op woensdagavond om 18:50 uur de brandweer uit Wehe den Hoorn zich laat aankondigen met nieuwe activiteiten. Op donderdag en vrijdag zal er een luchtkussen op het terrein aanwezig zijn. Traditiegetrouw worden er op vrijdag broodjes hamburger verkocht.

Opgeven: via de mail: info@zwembaddemarne.nl of bel naar de kassa van het zwembad 06 82174096

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.