De Dinge maakt zich op voor zwemvierdaagse

UITHUIZEN – In zwembad De Dinge in Uithuizen wordt van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni de jaarlijkse zwemvierdaagse gehouden. Naast de zwemvierdaagse is er ook weer de ploetervierdaagse waar de kinderen die nog geen zwemdiploma hebben aan kunnen meedoen.

Op dinsdag is de duikclub weer aanwezig en kan er met perslucht worden gezwommen, op woensdag zijn er aquasporten en kan men een stoelmassage krijgen. Op donderdag is er een waterstormbaan en zijn er sportdemonstraties en op vrijdag is er ook weer de waterstormbaan, kan men kunstwerken maken met graffiti en treedt Zanger Klaus op. Het randgebeuren kan worden georganiseerd door de medewerking van vele sponsoren.

Net als de afgelopen twee jaar kunnen tijdens de openingsuren van het bad de baantjes worden getrokken om de drukte een beetje te spreiden. Het bad is geopend tussen 07.00 uur en 16.45 uur. ‘s Avonds kan er gezwommen worden tussen 18.45 uur en 21.00 uur. De ploetervierdaagse is van 19.00 uur tot 19.30 uur.

Kinderen tot 10 jaar zwemmen 250 meter, vanaf 10 jaar moet er 500 meter worden gezwommen. Uiteraard moeten de deelnemers wel minimaal in het bezit zijn van het A-diploma.

Foto: zwemvierdaagse 2018

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.