Workshop Tekenen voor kinderen in Domies Toen

PIETERBUREN – In het kader van het lustrum 60 jaar Domies Toen organiseert de stichting deze zomer regelmatig workshops speciaal voor kinderen. Kunstenaar en vakdocente Anja Lofvers is in de Tuin op zaterdag 18 juni. Anja is vakdocente bij o.a. de KunstKerk Hogeland, Warffum en heeft haar eigen atelier in het Paleis in Groningen. Zaterdag 18 juni, vanaf 15.00 uur gaat zij je helpen in haar workshop Tekenen.

Je hoeft écht geen botanisch tekenaar te zijn om planten en bloemen te tekenen. In Domies Toen staan heel veel verschillende soorten. Kun jij ze herkennen aan de vorm van hun blaadjes? Met simpele trucs van de kunstenaar maak je jouw mooiste bloementuin op papier. Locatie – Domies Toen, Pieterburen Aanmelding tekenenintoen@domiestoen.nl

Foto: Anja Lofvers

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.