Alsnog lintje voor Eppe Scholtens

OOSTERNIELAND – Op vrijdag 10 juni reikte burgemeester Henk Jan Bolding een Koninklijke onderscheiding uit aan Eppe Scholtens (66) uit Oosternieland. Hij ontving de onderscheiding in het kader van de afgelopen ‘Lintjesregen’.

In verband met een verblijf in het buitenland was hij niet in de gelegenheid de bijeenkomst in de Bedumer Maranathakerk op 26 april jongstleden te bezoeken. Daar kregen 16 Hogelandsters de versierselen opgespeld.

Eppe Scholtens is sinds 1992 als voorzitter en als vrijwilliger actief bij de voetbalvereniging Corenos in Roodeschool. Hij was onder meer betrokken bij de vernieuwing van de accommodatie en de aanleg van een kunstgrasveld. Momenteel is hij clubscheidsrechter. Ook is hij vrijwilliger bij de Sint Nicolaaskerk in zijn woonplaats en is betrokken bij de organisatie van concerten en lezingen daar. De heer Scholtens is voorzitter van dorpsbelangen Oosternieland en nauw betrokken de realisatie van een dorpshuis. Tot slot is hij actief bij de lokale Omroep Het Hogeland.

De heer Scholtens is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.