Motorrijder overleeft botsing met trekker niet

WINSUM – Zaterdagavond, rond kwart over 8, is een motor op de Schouwerzijlsterweg nabij Winsum in botsing gekomen met een tractor. Zowel een ambulance als het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen om medische ondersteuning te verlenen.  Zondagochtend maakte de politie bekend dat de motorrijder – een 43-jarige man uit de gemeente Midden-Groningen – is overleden.

De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding en zoekt daarbij getuigen. In het specifiek één persoon: ‘Vrij kort voor het incident was er nog een motorrijder in de buurt. Dat kan een belangrijke getuige zijn en die willen we graag spreken. De persoon had vermoedelijk een donker leren pak en zat op een zogenoemde naked bike, van we denken het merk Triumph. Die kan belangrijke informatie hebben over het ongeluk. Maar ook andere mensen die iets hebben gezien, horen we graag.’

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.