Kleurrijke parade door de straten van Warffum

WARFFUM – Naast alle activiteiten die de afgelopen dagen gaande waren op het terrein van dansfestival Op Roakeldais, was het zaterdagmiddag, zoals we gewend zijn, weer tijd voor de Parade der Continenten.

Rond half twee werd er gestart bij het voetbalveld en trok het gezelschap vervolgens als een kleurrijk lint door de straten van Warffum. De dansgroepen stopten tijdens de parade af en toe: om te dansen en het publiek uit te nodigen met ze mee te doen.

Rond 15:00 uur werd het festivalterrein bereikt. Hier werden voorstellingen en workshops gegeven.

Willem Kroon en Dirk Wieringa doken in de feestende massa, maakten beelden en spraken met artistiek directeur David Kloosterhuis.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.