JOVD Groningen introduceert Wiegel Weizen

GRONINGEN – De JOVD Groningen, een liberale politieke jongerenorganisatie, heeft haar eigen Weizen op de markt gebracht als eerbetoon aan VVD-prominent en oud-politicus Hans Wiegel. De Weizen is bedoeld om jongeren sneller in aanraking te laten komen met de politiek.

“Jongeren besteden graag veel tijd aan het ontdekken van verschillende soorten biertjes, maar weinig aan het ontdekken van de politiek. Wij hebben deze weizen als eenvoudige koppeling bedacht, zodat jongeren op een laagdrempelige manier, onder het genot van een heerlijke Weizen, in contact komen met de lokale politiek”, aldus Tom Boer, voorzitter van de JOVD Groningen.

De Wiegel Weizen werd door Hans Wiegel zelf met veel plezier ontvangen door de heren en dames van het bestuur van de JOVD Groningen. Zij krijgen de eer om een aantal biertjes bij de oud-politicus langs te brengen. Hans Wiegel, die vroeger zelf JOVD-bestuurder is geweest en tegenwoordig erevoorzitter van de JOVD, voorzag het JOVD Groningen bestuur van een aantal mooie anekdotes en wijze lessen.

De Wiegel Weizen is niet alleen aan te schaffen via het JOVD Groningen bestuur, maar is ook te verkrijgen in een aantal Groningse cafés. Grand Café Time Out en Oblomov hebben de biertjes op de kaart staan. Zo pronken de blauwe JOVD-flesjes dan ook regelmatig op de terrastafels of de gladgeschuurde bars in Groningen.

“Een Weizen die je geproefd moet hebben”, aldus het bestuur van de JOVD Groningen, die in de volle zon haastig het schuim van de mond veegt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.