IJsclub Eenrum komt met een “opwarmertje”

EENRUM – “Normaliter geven wij onze leden de kans om mee te gaan naar Sportcentrum Kardinge wanneer er geen mogelijkheid is geweest tot schaatsen onze eigen ijsbaan. Door beperkte groepsgrootte wegens de destijds geldende coronamaatregelen heeft het bestuur de leden deze mogelijkheid niet kunnen bieden. Daarom wordt er nu op zaterdag 10 september voor alle leden van de ijsvereniging een barbecue georganiseerd”, laat de Eenrumer ijsvereniging weten op haar Facebook.

Verdere info voor deze dag zal bekend worden gemaakt via de Facebookpagina van de ijsvereniging en middels een brief geadresseerd aan de leden. Natuurlijk zal ook aan de kinderen worden gedacht, om deze dag tot een succes te maken.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.