LTC Bedum klaar voor Onderdelenhuis.nl-tennistoernooi

BEDUM – Van 8 t/m 11 september wordt weer het jaarlijkse Open tennistoernooi gespeeld in Bedum. Dankzij hoofdsponsor Onderdelenhuis.nl kunnen tennisliefhebbers uit Bedum en omstreken de krachten meten op de velden van LTC Bedum.

Het toernooi wordt in poules gespeeld. Nadat de poulewinnaars bekend zijn, zullen via een afvalsysteem de finalewedstrijden worden afgewerkt. Onderdelenhuis.nl is de nieuwe hoofdsponsor voor het jaarlijkse najaarstoernooi in Bedum. LTC Bedum is hier erg blij mee.

Deelnemers aan het toernooi kunnen zich aanmelden in de 35+ klassen dubbel 6 en 7. Inschrijven via www.toernooi.nl kan t/m 28 augustus 2022.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.