Werk op Maat in de bres voor kinderen met spierziekten

UITHUIZEN – Medewerkers, deelnemers en vrijwilligers van stichting Werk op Maat zet zich een jaar lang in om geld in te zamelen voor Spieren voor spieren. Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Op verschillende manieren wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Aan Werk op Maat zijn ook mensen met een spierziekte verbonden en helaas hebben we ook mensen aan de gevolgen van een spierziekte verloren. Geld inzamelen voor Spieren voor Spieren is een doel dat ons aan het hart gaat.

Op dinsdag 12 juli organiseren wij een gezellige Boeken & Stekjesmarkt en op donderdag 22 september organiseren we een 2e hands kleding en speelgoedmarkt. Beide activiteiten zijn van 13.00-16.00 uur bij Stichting Werk op Maat, industrieweg 7 in Uithuizen. Kom gezellig langs, voor een kopje koffie/thee van onze mobiele koffiekar. Ook hiervan gaan opbrengsten naar het goede doel.

Spreken deze actie u aan en wilt u bijdragen op welke wijze ook, neemt u dan contact op met Werk op Maat via 0595-433245 of via balie@werkopmaat.info. Houdt u ook de website www.stichtingwerkopmaat.nl en de regionale kranten in de gaten voor activiteiten de komende periode.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.